powered by www.bluechip.hu

Akció - Diablo III promó a Bluechipnél!

Május 6 és 19 között akciósan vásárolhatjátok meg, ebben az időtartamban 13 650 Ft helyett 9 990-ért lesz elérhető a játék!

by Zulu
2013. May 06. 15:11
Két évtized telt el, mióta Diablo, Mephisto és Baal feldúlta Sanctuary világát, rabigába hajtva az embereket. Még azok is, kik közvetlenül ellenük harcoltak, nehezen felejtik el mindezt, a sebek még égetik lelküket.


Amikor Decard Cain visszatér a tristrami katedrális romjai közül, hogy a gonosz újbóli felbukkanására nyomokat találjon, egy meteorit csapódik be oda, ahol annak idején Diablo felbukkant a birodalomban. A meteor izzó teste egy baljós jelet hordoz, s csatába hívja Sanctuary hőseit, hogy ismét megvédjék a halandók világát az Izzó Pokol újraéledő erői – sőt, a Mennyek bukott teremtényei ellen.


Sanctuary világa 3D-ben éled újjá, melyben új karakterkasztok, mint a Witch Doctor, és felújított, újragondolt régiek, mint a barbár szállnak szembe az Izzó Pokol démoni erőivel. Ellenségeinkkel szemben immár az interaktív környezetet is bevethetjük: csapdákat fektethetünk, a Havok fizikai motor által támogatott környezet megsemmisíthető elemeit a magunk javára fordíthatjuk. A többjátékos módra teljesen megújul a Battle.net, barátainkkal könnyebben teremthetünk kapcsolatot, és persze kooperatív módban is megmérkőzhetünk a borzalom seregeivel, ám ez a játékelem is sokkal több lehetőséget fog rejteni.


További információk:

  • Öt karakterosztály lesz, az eddiginél nagyobb specializálási lehetőségekkel. Mindegyik osztályban lehet férfi és női karaktert is indítanunk.
  • Számíthatunk osztályalapú küldetésekre is.
  • A játék világa megőrzi az eddigi Diablók hagyományát, azaz ismét véletlenszerűen felépített pályákon kalandozhatunk majd.
  • Ahogy a sztoriból is kiderül, ismerős helyekre is visszatérünk, így például ismét ellátogathatunk Tristramba – illetve Új Tristramba, ugyanis a régi város újjáépült, bár árnyéka régi önmagának.
Még egyszer tehát, május 6 és 19 között akció a játékra: 13 650 Ft helyett 9 990 Ft-ért!

A játék adatlapja és elérése a Bluechipnél ITT.