powered by www.bluechip.hu

Igazi csemegékről számolt be a Nintendo ami a következő hónapok megjelenéseit illeti.

Zelda, Mario, Donkey Kong, Professzor Layton és még több kedvenc várható Wii U-ra és Nintendo 3DS-re az ünnepekig!

by ToothPeeter
2013. September 04. 15:05
Új kézikonzollal és exkluzív kiadású prémium WII U csomagokkal jelentkezik a Nintendo az őszi periódusban.
A The Legend of Zelda: The Wind Waker HD október 4-i megjelenése alkalmából a Nintendo nagy örömmel jelentette be a limitált kiadású Zelda Wii U hardvercsomagot, mely egy fekete, 32GB-s Wii U Premium konzolt és egy zeldás mintával díszített GamePadet tartalmaz, valamint a Wind Waker HD letöltőkódját.



Ezzel egyidőben jelenik meg a korlátozott példányszámban elérhető The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Limited Edition szoftvercsomag, melynek különleges doboza a játék mellett egy fantasztikus Ganondorf figurát is rejt! A figurát egy átlátszó kupola védi, és természetesen kötelező darab minden Zelda-fanatikus gyűjteményében.

Az év végi Wii U és 3DS játékfelhozatal továbbá számos nagyszerű exkluzív címet tartalmaz, kezdve a Pokémonnal, a Donkey Kongon és Marión át egészen a Zeldáig - garantált tehát a sok-sok felejthetetlen játékélmény!

A Wii U exkluzív csomagok mellett egyéb újdonságok is várják a Nintendo rajongókat: Európában 2013. október 12-én jelenik meg a Nintendo 3DS kistestvére, a Nintendo 2DS***.



A dupla képernyő megmaradt de a gép új formát kapott és így összecsukni nem lehet. A 3D-képes kijelző hiányzik belőle, viszont a 3DS/Nintendo DS szoftverekkel kompatibilis, vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas és megmaradt a hibernálás lehetősége is. A Nintendo 2DS egy belépő szintű termék lesz a kézi konzolok világába. Fehér-piros és fekete-kék színkombinációkban lehet majd megvásárolni, és külön kapható lesz hozzá Nintendo 2DS tok is, piros illetve kék színben.