powered by www.bluechip.hu

MSI GeForce GTX 670 GPU túlfeszültséggel

by Zulu
2012. October 29. 16:33
Címkék: msi

MSI N670GTX-PM2D2GD5_picture_boxshot_1.png

Akár 22%-al nagyobb teljesítmény MSI Afterburnerrel

Az MSI, mint vezető nemzetközi alaplap és grafikus kártya gyártó hivatalosan is bejelenti az új GeForce GTX 670 grafikus kártyát a legújabb GeForce GTX 670 28nm-es GPU-val, 2GB GDDR5 memóriával és PCI Expressz 3.0 szabvánnyal az előző generációnál jobb teljesítmény és hatékonyság érdekében. A GeForce GTX 670 grafikus kártya NVIDIA GPU Boost technológiával rendelkezik, mely lehetővé teszi a mag órajelének automatikus beállítását játék közben az optimális teljesítmény biztosításához.

MSI Afterburner segédprogram használatával a maximális teljesítmény és az órajel eltolás is állítható, így akár 22%-al magasabb GPU túlfeszültség tuning értékek érhetők el. Az NVIDIA 3DVision Surround technlógiával egyetlen kártya képes akár négy monitort is egyszerre vezényleni, így biztosítva a játékosok számára a legjobb vizuális játék élményt.

afterburner.gif

MSI Exkluzív Afterburner Tuning segédeszköz

Az MSI GeForce GTX 670 grafikus kártya támogatja az NVIDIA GPU Boost technológiát, amely lehetővé teszi a mag órajelének optimális játékbeli teljesítményét. Az MSI exkluzív Afterburner tuning segédeszközét használva a játékosok ellenőrizhetik a maximális teljesítményt, órajel eltolást végezhetnek a jobb tuning értékek érdekében. Az MSI GeForce GTX670 grafikus kártya továbbá támogatja a GPU Túlfeszültség funkciót is, mellyel akár 22%-os tuning értékek érhetők el! Az Afterburner a Predatoron keresztül támogatja a videó/audió rögzítést és akár okostelefonról is kezelhető az asztali gépben található VGA. Mindez kombinálva a Kombustor beégetés-tesztelő funkcióval, egy elengedhetetlen eszközt jelent, amivel a rajongók a maximumot hozhatják ki grafikus kártyájukból.

gen3.png

28nm-es eljárás és PCI Express Gen3 támogatás

Az MSI GeForce GTX 670 grafikus kártya 28nm-es eljárással készült GeForce GTX 670-es GPU-t használ és támogatja a legújabb PCI Expressz Gen3 technológiát. Ez a fejlett gyártási technológia csökkenti a működési hőmérsékletet, de növeli a teljesítményt és amikor a legújabb csatlakoztatási sztenderddel kombináljuk, egy megdöbbentő 32GB/s sávszélességgel kommunikál, kompatibilis CPU-k és alaplapok esetében. A játékosok számára ez jobb játékélményt és akár 42%-al nagyobb teljesítményt jelent, a korábbi, előző generációs GeForce GTX 570-es grafikus kártyáknál.

multiple-displays.jpg

3DVision Surround Technológia támogatás egyetlen kártyával

Eltekintve attól, hogy a GeForce GTX 670-es MSI grafikus kártya támogatja a legújabb DirectX 11 technológiát, a kártya képes egyedül lekezelni három térhatású 3D monitort és egy 3D szemüveget is egyidőben, mindezt az NVIDIA 3DVision technológiának köszönve. A játékosok így élvezni fogják majd a látványos képű 3D-s játékokat és filmeket. Ezen kívül az akár négy kijelzőt is vezérlő grafikus kártya biztosítja a játékosok számára a legtöbb monitort egyidejű használatát biztosító konfigurációt, egyetlen VGA kártyával.

Műszaki adatok

Név: MSI N670GTX-PM2D2GD5/OC

GPU: NVIDIA GeForce GTX 670 - Codename GK104

Memória: 2GB GDDR5 - 6008 MHz

Hűtés: NVIDIA Referencia hűtési megoldás

Kimenet: 1x DisplayPort - 1x HDMI - 1x DL-DVI-D - 1x DL-DVI-I

TDP: 170W

OC: MSI AFterburner GPU Overvoltage - GPU Offset - GPU Power Limit

Méretek: 242x111x38 mm