powered by www.bluechip.hu

Telefonok

Itt az Nvidia Tegra 4

A tavalyi esztendőben okostelefon, illetve Nvidia fronton minden a Tegra 3-ról szólt, melynek most hivatalosan is bemutatkozott az utódja. A nemes egyszerűséggel Tegra 4 névre keresztelt, Wayne kódnevű újdonságban négy darab ARM Cortex-A15-ös processzormag teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig a Tegra 3 mintájára egy immár második generációs low-power mag is került a fedélzetre.

Genius mobilhangszorók

Uton s útfélen, zenével

Feltöltődés menet közben

Hordozható USB töltők a Sonytól

Android és Mac a vírusírók új célpontjaik

A Kaspersky Lab nyilvánosságra hozta éves összefoglaló biztonsági jelentését, amely áttekintést nyújt a cég által végzett mérések alapján 2012 rosszindulatú programjairól és kiberfenyegetéseiről.

Népszerű csalások mobilon

Az egyre elterjedtebb mobil vásárlások és internetes alkalmazások használata miatt az Android platformra készített vírusok minden eddiginél nagyobb számban jelennek meg.

Mafia Wars 2 - December végéig

Tömegek által kedvelt népszerű játék, december végén bezárja a kapuit.

A Cooler Master legújabb kiegészítője a Cube Stand

Cooler Master Cube Stand

Egy háttértár vezeték nélkül

Biztos többen voltatok már úgy, hogy hosszabb utazás vagy várakozás közben szerettetek volna megnézni egy filmet, zenét akartatok hallgatni, ne adj Isten dolgozni szerettek volna a nálatok lévő mobil eszközön, okostelefonon vagy tableten. Sajnos azonban, bármennyire is gyorsan nő ezeknek az eszközöknek az adattároló kapacitása, valahogy sosem elég ami van. Pont az a film, pont az a zene, pont az a doksi nem fér már el rajta, amihez éppen kedvet kaptunk. Ez olyan Murphy hatás, mindig arra lenne szükség, ami éppen nincs nálunk.

Samsung HDD kicsit másképp :D

Csak erős idegzetűeknek.

Silicon Power a Computexen

Természetesen egyik kedvenc gyártónk, a Silicon Power is képviseltette magát a Computexen, ráa
Lapozás: 12...27282930